torstai 26. maaliskuuta 2015

osallistui vainajan loukkaukseen sekä "nuoren journalistin" muita "llipsahduksia" hölmöilyjä ja mokia






Tämä nainen ei ole ollut enää Seura-lehden toimituksen kokoonpanossa jälkeen marraskuu 2015, Seura tuli järkiinsä ja karsi heikkoa "toimittaja" ainestaan... lähdön aika läheni ja lopulta tuli "nuorelle journalistille" katso aiheesta artikkeli ja selostus klikkaamalla tästä

kuumin blogi: Kotirouvan viikonloppu katso klikkaamalla tästä






Read more in english about Hertta-Mari Kaukonen 

Tällä sivulla vierailtu 11.01.2017. mennessä 113 821

Likakaivojournalismiksi paljastunut viikkolehti Seuraan kirjoitteleekin sitten vasta kaikenlaisia kirjottelijoita....klikkaa tästä sisään ja katso kuka!

Eräs heistä on Hertta-Mari Kaukonen jonka töppäilyt ja alatyylin kirjoittelu Seurassa on antanut aiheen epäillä Otavamedian uskottavuutta ja Seuran statusta perhelehtenä, kummallisimman asiasta tekee vielä se että nykypäivän keltaisen lehdistön kruunaamaton kuningas Seura markkinoi itseään "perhelehtenä", vähemmälläkin järjellä varustettu ymmärtää että alatyylin seksuaali- ja orgasmien aiheet joita Kaukonen raapustelee eivät ole oikeassa foorumissa lapsiperheille perhelehtenä itseään markkinoivassa julkaisussa jonka kohderyhmänä ovat vielä kehitysvaiheessa olevat lapset, kuinka paljon vahinkoa lasten kehitykselle voikaan siis Kaukonen saastaisine kirjoituksineen saada aikaan, katso tästä esimerkkejä Kaukosen kyseessä olevista kirjoitteluista.

Kumpi siis huiputtaa Otavamedia lukijoitaan markkinoimalla itseään lapsiperheille suunnatussa aikakauslehdessä vaikka kuluttajille sisältö onkin aivan jotain muuta vai Kaukonen Otavamediaa?

Tutkitaanpas asiaa ja heti alkuun mielenkiintoisesti kommentti Otavamediasta joka kustantaa Seuraa se on Otava konsernin tytäryhtiö jonka "kirjasäätiö" antoi Kaukoselle "nuoren journalistin tunnustuspalkintona" irtisanomisrahaan verrattavan 5000 euroa korostamaan Kaukosen ymmärtämättömyyttä ja kokemattomuutta ironialla "nuori journalisti" Tyylikkäästi vihjaten ja vinkaten antaen etsiä muita töitä.
Jokaisella on oma tapansa näyttää ovea talossa. Ironiaa säätiöltä sillä Kaukonen ei todellakaan ole enää nuori ja eihän hänen kirjoitustaitonsakaan ole enempää kuin peruskoululaisten ainekirjoitusten taso.

Lue tästä mielenkiintoista ajankohtaista mitä Helsingin Uudenmaankadulla vaikuttava Otava tekee.  Epätodellisuudesta ja vääristelystä käyttövoimansa imevä Otava harjoittaa disinformaation levittämistä jo lasten koulukirjallisuudessa.


Näin ollen tuollaiset "nuorten journalistipalkinnot" aikuisille niinkuin Kaukonen joka ei pärjää kirjoitustaidoilta edes alaikäisille peruskoululaisille voidaan jättää omaan arvottomuuteensa. Kaukosen töppäilyt toistavat itseään kerta kerran jälkeen, lehden lukijat ovat ihmetelleet onko henkilöitä Kaukosen artikkeleissa edes olemassa (katso tästä) vai perustuuko lehtikirjoittelut pelkkään Kaukosen valehteluun.

"Kaukosen ammattitaito ei palvele edes roska- ja kioskikirjallisuuden marginaalia"

"Kaukonen mainostaa lisäksi olevansa ihan "journalistikin" valitettavasti käsitettä journalisti ei voi käyttää tämän naisen yhteydessä ei missään olosuhteissa ei missään tapauksessa!"


Seura kärsii lukijakadosta joka päivä mikä on aivan oikein sillä suuri määrä tilaajia ovat joutuneet maksamaan tälläisen roskalehden tilauksesta ovat vihdoin tulleet järkiinsä ja osaavat nyt peruuttaa tilauksen vaivattomasti, kiitos sähköisen internetin!


Yhdessä tapauksista vuosien takaa Kaukonen narahti vesiselvästi valehtelusta ja osallistui itsekin samalla kertaa huijauksen lisäksi vainajan häpäisyyn. Kaukonen nimittäin raflasi ja valehteli henkisesti häiriintyneen yleisölle täydellisesti tuntemattoman tanskalaisen naisen Mariann Stokholm Kristensenin vääristyneellä käsityksellä että tätä olisi myyty lapsena. Kristensenin ainoa tarkoitus oli häpäistä kuollut äitinsä valheella tämän viimeisellä leposijalla median heikointa lenkkiä hyväksi käyttäen. Heikoin lenkki osoittautui yksinkertaiseksi Kaukoseksi jolle olisi riittänyt vaikka ainoastaan yksi tarkastus selvittämään että yleisölle tuntemattoman tanskalaisen Mariann S. Kristensenin käsitykset ovat pelkkiä vääristyneitä käsityksiä hänen omien korviensa välissä, ja Ylen vahingossa esittämän ohjelman vaiettu lapsikauppa Yle ja pohjoismaat olivat lätkäisseet esityskieltoon jo ennenkuin Kaukonen alkoi kämmeltämään asiassa mistä ei ymmärrä hevon persettä.

Erehdyttävästi "Yleisradion toimittajana esiintynyt Granath oli aiemmin varastanut ISBN:n tunnuksella suojatun omaisuuden fantasiakirjallisuudesta ja sen immateriaalin väkivallan uhan painostuksella mieheltä joka esiintyi ohjelmassa "Vaiettu lapsikauppa" painostuksesta ja vain ainoastaan suojellakseen äitään Granathin väkivallalta.

Tietämättään Granath uhkailuineen taltioitui nauhoille ja varastelut valvontakameralle.

Granath oli siis värkännyt varastamastaan aineistosta valeohjelman nimeltä "Vaiettu lapsikauppa" ja laittanut sanat suuhun sairaalle tanskalaiselle Mariann S.Kristensenille jonka naamasta jo näki ymmärryksen puuttumisen ja pitkän jatkuneen mielisairauden.

Granath vääristi todellisuuden ja yritti lisäksi myydä puhelinmyyntinä pöllimänsä lankaan lensi ymmärtämätön hyväuskoinen Kaukonen.

Kaukonen puolestaan ruokki omaa uskomusta "epävirallisilla lausumilla ja tempaistuilla "tarinoilla" ja tutkimuksilla jotka eivät vastaa todellisuutta kiistäen olevansa väärässä niinkuin epärehellinen ihminen toimii tajutessaan kärynneensä.

Kristensenin ja Granathin ainoa tarkoitus oli häpäistä valheella erehdystä hyväksikäyttäen kuolleen ihmisen hauta median heikointa lenkkiä hyväksikäyttäen ja Kaukonen osallistui vainajan loukkaukseen sekä samalla vääristelyyn ja plagiointiin todistetun sanatarkasti.

Jos Kaukonen olisi ollut oikea toimittaja hän olisi tarkistanut taustat hyvään journalistiseen tapaan kun kuuluu taustatietojen tarkistaminen yksi puhelinsoitto vaikka Yleen niin hän olisi saanut tietää että kyseinen Kristensenin ja Granathin väärennös "Vaiettu lapsikauppa" oli määrätty esityskieltoon, jos Kaukonen olisi ollut realisti ja ollut rehellinen ainakin työnantajalleen Otavamedialle hän olisi ymmärtänyt asiat yksinkertaisesti tästä 

Yle on antanut lausuntonsa 1990 1996 ja 2001 että puheet 1960-1970 luvun "ihmiskaupoista" ja "lapsikaupoista" Suomessa ja tanskassa ei ole totta 2006-2007 valehtelevaa törkyä "vaietun lapsikaupan" muodossa meni "vahingossa" eetteriin mutta mokista täytyy ottaa opiksi.

Suomen Yle ja Tanskan televisio vahvistivat 2009-2012 että asialle on piste kyseistä vääristynyttä käsitystä ei enää ruokita eikä valheita ihmis tai lapsikaupoista 1960- ja 1970 luvun tanskassa ja suomessa enää julkaista eikä esitetä.

Mikä panee tälläisen ymmärtämättömän "journalistin" Hertta-Mari Kaukosen olemaan ymmärtämättä asioita sekä niiden todellisuutta Kaukosen jolla voisi olla jo tilillään epävirallinen suomen ennätys perättömien ja aiheettomien ilmiantojen tekemisessä poliisin sähköisen palvelun kautta saamastaan palautteesta koska hän ei kestä kritiikkiä niinkuin oikea journalisti.

Tiedossa on että Kaukonen on tekemistään virheistä ja niiden sanan ja ilmaisuvapauden mukaisista palautteista maakuntien arvostelijoilta tehnyt useita vääriä ilmiantoja käyttäen taloudellisesti hyväkseen Otavamedian lakiasiaintoimistoa. Arvon rouvan vain täytyisi käsittää että perättömällä ilmiannolla voi olla myös varsin kalliit seuraukset.

"Lapsista ei maksettu rahaa" 1960- ja 1970 luvuilla, Suomen kärsiessä vaikeita aikoja naapurit tarjosivat auttavan käden ja lasten uudelleen kotiuttamisissa uudet sijaisperheet kustansivat prosesseissa siirtoon liittyvät kulut ja auttoi äitiä, kun olosuhteet suomessa oli huonot. Sosiaalitoimistotkin suosittelivat tätä. Sairasta herjaa vihjailla verbaalisti asiassa ihmis- ja lapsikauppaan. Huutolaisuuden aikaan 1900-luvun alussa Suomessa ihmisiä oli huutolaisina mutta huutolaisuushan lopetettiin kokonaisuudessaan 1922. Väliin jää yli viisi vuosikymmentä. Asia meni Kaukoselta yli ymmärryksen.  Kun on kaikenlaisia toimijoita ja tyhmät kokoontuu yhteen niin silloin kuuluu ainoastaan onttoa huminaa. Hölmölän kesäesitys mistä Kaukonen imi itselleen illuusioita ja syötti vääristyneet mielijohteensa Seuran lukijoille.


Faktat pähkinänkuoressa
Kaukosen rikoskumppani klickkaa tästä  todellakin kun tyhmät kokoontuu yhteen niin kuuluu ainoastaan onttoa huminaa

Lapsista ei maksettu rahaa 1960- luvulla katso tästä 

Kaukoselle olisi riittänyt yksi puhelu esimerkiksi Yleen hän olisi saanut faktat ja tiedon että
"Vaiettu lapsikauppa määrätty ikuiseen esityskieltoon", jo paljon ennen kuin Kaukonen alkoi
kämmeltämään asialla mistä ei ymmärrä hevon persettä katso tästä 

Valetoimittajan markkinoilla vain yksi hyväuskoinen lensi lankaan se oli Hertta-Mari Kaukonen katso tästä

Lue miksi Hertta-Mari Kaukonen ei ole oikea journalisti clickkaa tästä näin 

More information in english read here

Aiheesta lisää Lue seuran taustoista täältä

Jutun kirjoitti journalisti Markku